Are You the One?

Skulle du veta om din perfekta match stod mitt framför näsan på dig? Vi har utfört ett ambitiöst dejtingexperiment där deltagarnas "hjärtliga intelligens" kommer att utmanas. 20 vackra singlar från USA har valts ut och matchats mot varandra för att ta fram de perfekta paren - utan deras vetskap. Nu möts de under en månad i Hawaii där alla deltagarna har ett och samma uppdrag: att hitta deras PERFEKTA MATCH. Varje vecka så kommer gruppen följa sina hjärtan och välja en partner som de tror är sin perfekta match. Om alla 20 hittar sin själsfrände inom 10 försök så får alla dela på en miljon dollar. Må hjärtanens kamp börja!
  • Are You the One? #501

   101

   Fler par betyder fler chanser till kärlek när 22 singlar flyttar in i ett hus i Dominikanska Republiken för att försöka hitta de elva perfekta paren och vinna det största priset i MTV:s historia: En miljon dollar.

  • Are You the One? #502

   102

   Andre gör helt om när förhållandet med Alicia går på grund. Gianna slits mellan den snälla killen och styggingen. Alla i huset försöker följa sina hjärtan, men allas hjärtan är utspridda.

  • Are You the One? #503

   103

   Kärlekskvadrater blossar upp och orsakar kaos. Ex byter partner för lite romantisk egentid på en dejt från helvetet. Taylor blir förkrossad när Tyler stöter på flera tjejer.