Brothers Green: EATS!

YouTube-stjärnorna och bröderna Mike och Josh Green bor i Williamsburg i Brooklyn och bjuder på frestande recept till grym musik i denna nya MTV-serie.
  • Brothers Green: EATS! #101

   101

   Josh och Mike invaderar Chinatown och Queens för att plundra dem på smaker för att skapa falafelmackor och Chinatowns ultimata burgare. Galne farbror Ricky skickar sig själv till dem i paket och de lagar pannkakor med två ingredienser.

  • Brothers Green: EATS! #102

   102

   Bröderna Mike och Josh tar en tur till EMA-galan i Glasgow, Skottland. Där lagar de haggis och quesadilla bakom scenen med Ed Sheeran, David Hasselhoff och Youtube-stjärnan Superwoman…med bara ett strykjärn till hjälp.

  • Brothers Green: EATS! #103

   103

   Brothers Green bakar pizza och tårta, galet unika. Pizzan med alla dagens måltider som fyllning, och en tårta gjord av majsbröd, potatismosglasyr och kanderat bacon.

  • Brothers Green: EATS! #104

   104

   Josh och Mike smälter samman baglar och munkar till den ultimata frukosten: bagelmunkar med korv och ägg. De skapar också den ultimata Chinatownburgaren och uppfinner en galen mix av nudlar och ägg.

  • Brothers Green: EATS! #105

   105

   Bröderna hämtar inspiration från sin egen stadsdel Williamsburg i Brooklyn. De smälter samman två favoriter, japanskt och grillat, till en underbar öppen sidfläskmacka med nudelbröd.

  • Brothers Green: EATS! #106

   106

   Idag tar Mike och Josh steget ut i verkligheten när de tar sig an en indisk snabbmatsklassiker, kati roll. De styr också kosan mot Philadelphia, där de växte upp, för att få tips om hur de ska göra sin vietnamesiska kringelschnitzelmacka.

  • Brothers Green: EATS! #107

   107

   Josh och Mike lagar japexikansk mat… Det bästa av Japan och Mexiko sammansmält i deras friterade sushiburrito. De reser också över "pölen" till EMA-galan i Glasgow, Skottland.

  • Brothers Green: EATS! #108

   108

   Bröderna är tillbaka i Philadelphia, brödrakärlekens stad, för att göra Philly Cheesesteak på japanskt vis. Och de bakar en pizza med både frukost, lunch, middag och dessert.

  • Brothers Green: EATS! #109

   109

   Bröderna passar på att få lite sol på Malta där de lagar mat med superstjärnan Enrique Iglesias. Havsluften inspirerar dem till den supersexiga maltesiska trosfuktaren med tonfisk. Sen bakar de den mest galna tårtan du nånsin sett.

  • Brothers Green: EATS! #110

   110

   Idag är det smakkombinationer som gäller för Josh och Mike. Grillat i kombination med japanskt ger en öppen sidfläskmacka på nudelbröd. Beiglar och munkar i ljuv sammansmältning skapar en perfekt matcirkel. Bröderna visar också ett knep...

  • Brothers Green: EATS! #111

   111

   Bröderna styr kosan mot öst. Med inspiration från Japans exotiska smaker och en touch av Mexiko skapar de en mungasmisk friterad sushi-burrito och mycket annat.

  • Brothers Green: EATS! #112

   112

   Bröderna Josh & Mike grillar några smakrika läckerbitar på Malta till sin nye vän Enrique Iglesias. Hans Kungliga Sexighet inspirerar dem att göra en sexig maltesisk "tonfisk-trosavtagare".