Brothers Green: EATS! #203

Välkommen till Hollywood! Brorsorna imponerar på en hungrig folkmassa, får ansiktsmasker av YouTube-stjärnan Michelle Phan och sångaren Halsey bjuder på en överraskande utmaning.
  • Brothers Green: EATS! #201

   College

   Brorsorna får en lektion i att laga gourmetversionen av studentrumsmat, våldgästar en fest, kurerar baksmällan med rester från en jättehamburgare, och lär popstjärnan Alessia Cara att ta med sin favoritmat på turné.

  • Brothers Green: EATS! #202

   Sex

   Dags att leka med maten... och sex! Bröderna smakar afrodisiakum med "the Naked Cowboy" och tar sin matmani till en ny nivå med hjälp av en dominatrix.

  • Brothers Green: EATS! #203

   L.A.

   Välkommen till Hollywood! Brorsorna imponerar på en hungrig folkmassa, får ansiktsmasker av YouTube-stjärnan Michelle Phan och sångaren Halsey bjuder på en överraskande utmaning.

  • Brothers Green: EATS! #204

   Venice Beach

   Ta in de sydkaliforniska vibbarna! Brorsorna visar DNCE matlagningsknep, fyller tacos med rapparen Lil Dicky, och försöker laga mat och lära sig trick i en skateboardpark. Spoiler: Josh sabbar allt!

  • Brothers Green: EATS! #205

   San Francisco

   Brothers Green erövrar San Francisco! Brorsorna "stuntbråkar" med filmproffs, får smaka på världens äldsta Chinatown och försöker göra om en delikatess från Bay Area till en stor upplevelse för April.

  • Brothers Green: EATS! #206

   Unexpected

   New York är inte vad du förväntar dig! Brorsorna hittar ett kafé i japansk stil och äter med katter. Sen blir det containerdykning och tjurridning med världsmästarna. Och April äter något oväntat...

  • Brothers Green: EATS! #207

   New Orleans

   "Big Easy", New Orleans, superkul! Bröderna tacklas med alligatorer både i träsk och kök, ger sig på den ikoniska New Orleans-munken och bjuder Bourbon Street på nattamat. Det blir cajunkryddigt!

  • Brothers Green: EATS! #208

   Las Vegas

   Bröderna vinner stort i Sin City - Las Vegas! De lagar bröllopsmat, tar sig an UFC-slagkämpar och visar allt på en möhippa. Sen spelar April matroulette och förlorar...maginnehållet.

  • Brothers Green: EATS! #209

   Rio

   Bröderna åker söderut för att uppleva Rios stränder, kött och rumpor. De lär sig brasiliansk jujutsu av familjen Gracie, beser gatukonst och äter en ändlös köttbuffé med superstjärnan Gabriel o Pensador.

  • Brothers Green: EATS! #210

   Carnival

   Bröderna är i Rio de Janeiro för att uppleva Karnevalen. Allt handlar om dräkter, dans och att dänga på trumma med superbandet Monobloco! Sen: Josh får lida pin för att bli fin när April lagar en hårresande överraskning.

  • Brothers Green: EATS! #211

   Miami

   Bröderna festar loss i Miami. De jammar med popstjärnan Austin Mahone, flyger aquajet och lagar mat i en bil i rörelse! I loftet bakar April ihop nåt för att banka lite vett i skallen på Mike.

  • Brothers Green: EATS! #212

   Around The World in NYC'

   Bröderna tar världsturnén till sina egna hemtrakter. De upplever rysk dans, koreanska levande bläckfiskar, mariachi och mer därtill - allt i New York City! Dessutom har de svärd! Riktiga svärd!

  • Brothers Green: EATS! #213

   Chicago

   I sin hemstad får April ett överraskningsbesök av sina bröder som förolämpar kunderna på Wiener's Circle, hoppar fallskärm, rap-battlar och lär sig göra tjockbottnad pizza från Chicago.

  • Brothers Green: EATS! #214

   Toronto

   Oh Canada! Bröderna åker norrut för att kasta jätteknivar, äta läcker poutine och anta en utmaning från Ruth B. Och vi får veta vilken av bröderna som är sämst på hockey!

  • Brothers Green: EATS! #215

   Mexico City/MIAWS

   Det är MIAWS-galan från Mexico City! I kulisserna tävlar bröderna mot Jesse Y Joy, får besök av J Balvin och Pete Wentz ger Josh insekter att äta. Dessutom spöar "Acapulco Shores" Tadeo upp bröderna i äkta Lucha libre-stil.

  • Brothers Green: EATS! #217

   MALTA/ISLE OF MTV

   Dags för "Isle of MTV" och bröderna är redo att festa loss. De improviserar en efterrätt efter att ha blivit "tårtade" av Steve Aoki, försöker få Jess Glynne på sin sida och lagar pizza med Grace från Clean Bandit.

  • Brothers Green: EATS! #218

   Special - Best of Season 2 (Part 1)

   Bröderna och April ser tillbaka på säsongens bästa ögonblick. Mike smetas in med mat, Josh äter kattmat och April blir lurad. Dessutom ser vi kändisar, bortklippta scener och mat som aldrig tidigare visats.

  • Brothers Green: EATS! #219

   Special - Best of Season 2 (Part 2)

   Det finns så mycket som är "Det bästa av..."! Bröderna och April tittar på de bästa inslagen tillsammans och April snurrar på matrouletten. Dessutom ser vi nya scener, bröderna kämpar mot varandra och ett extralångt jam med Austin Mahone.