Teen Mom OG

I "16 & Pregnant" skulle de snart bli mammor. Nu kan ni följa Farrah, Maci, Amber och Catelynn när de tar sig an utmaningarna som mammarollen innebär.
  • Teen Mom OG #616

   616

   Maci och Ryan försöker styra upp halloween med Bentley. Amber gläds över sina nya affärsplaner, men blir besviken när Gary inte låter Leah sova hos henne på en skolkväll.

  • Teen Mom OG #617

   617

   Tyler är mindre optimistisk än vanligt när hans pappa återigen blir frigiven, Farrah och Simon funderar över sitt förhållande, och Maci ordnar födelsedagskalas för Bentley.

  • Teen Mom OG #618

   618

   Catelynn och Tyler firar Novas födelsedag och funderar på att skaffa ett barn till, Farrah fattar ett stort beslut för sig och Sophia, och Amber och Gary samarbetar inför Leahs födelsedagskalas.

  • Teen Mom OG #619

   619

   Amber är frustrerad för att Leah är hos henne så sällan, Ryans flickvän uppmanar honom att kommunicera bättre med Maci om Bentley, och Catelynn överraskar Tyler med en vinterresa.

  • Teen Mom OG #620

   620

   Maci berättar för Ryans fästmö Mackenzie om svårigheterna med föräldrasamarbetet, medan Amber planerar en modevisning för att puffa för hennes onlinebutik. Catelynn och Tyler får klart för sig att de har olika uppfattning om barnuppfostran.

  • Teen Mom OG #621

   621

   Tyler bestämmer sig för att vara mer optimistisk om Butchs nykterhet, medan Farrah ifrågasätter sin mammas förhållande med hennes fästman. Ryans familj får veta att Maci inte vill att Bentley besöker Jen och Larry.

  • Teen Mom OG #627

   Truth be Told

   På familjesemestern i Key West grälar Farrah och Debras fästman David om bristen på respekt mellan dem, Catelynn och Tyler lägger ett vinnande bud på sitt drömhus, och Maci försöker konfrontera Ryan.