Judge Geordie

Vicky Pattison åker ut på en resa för att reda ut några av Storbritanniens värsta relationsmardrömmar. Beväpnad med en rättfram attityd, brutal ärlighet och grym humor undersöker Vicky brittiska ungdomars bråk, uppbrott och besvär.
  • Judge Geordie #101

   101

   Vicky Pattison reser runt och löser Storbritanniens alla problem. Den här veckan: bästa vänner som fejdar, porrmissbruk som håller på att förstöra ett förhållande, och en pojkväns fixa idé om en trekant som håller på att gå för långt.

  • Judge Geordie #102

   102

   Vicky löser fler av Storbritanniens problem. Den här veckan: ett far-son-förhållande med stora sprickor, en miljonär med en chockerande hemlighet och en kille vars ambitioner att bli känd leder till en explosiv konfrontation.

  • Judge Geordie #103

   103

   Vicky ger sig iväg för att lösa ännu fler av Storbritanniens problem. Den här veckan: en pojkvän som varit otrogen 20 gånger, en drag-artist som råkar i konflikt med Vicky och ett överraskande frieri med dramatiska konsekvenser.

  • Judge Geordie #104

   104

   Vicky och Alex ger sig ut på vägarna för att fixa Storbritanniens relationsproblem. Den här veckan: ett chockerande frieri, en fix idé om att vara solbränd och ett alter ego testar Vickys problemlösningsfärdigheter.

  • Judge Geordie #105

   105

   Vicky reser runt i Storbritannien och hjälper folk med deras problem. Den här veckan: ett jobb driver vänner isär, kirurgidille får äktenskapet att knaka i fogarna och en kärlekstriangel bröder emellan.

  • Judge Geordie #106

   106

   Vicky hjälper till att fixa Storbritanniens alla problem. Hur går det när hon möter en studerande som oroar sig för sin kompis hälsa, en bästa vän som kommer emellan en mamma och dotter, och flickvänner som bråkar?

  • Judge Geordie #107

   107

   Vicky tar itu med ännu fler av nationens problem. Den här veckan: pojkvänner som inte kan lita på varandra, ex-fästman och ex-fästmö som bråkar och två vänner som blivit ovänner på grund av Kanye West.

  • Judge Geordie #108

   108

   Vicky tar itu med fler av Storbritanniens problem. Den här veckan: en bror som är alldeles för fantastisk för att jobba, vänner som blivit osams över en ny kille och en förskjuten dotter som avslöjar chockerande hemligheter för sin mamma.

  • Judge Geordie #109

   109

   Vicky tar itu mer fler problem. Hur kommer hon att hantera arbetskamrater som bråkar, en extremt svartsjuk flickvän och två vänners explosiva sammanträffande?

  • Judge Geordie #110

   110

   I det sista avsnittet hjälper Vicky till att lösa fler problem. Denna vecka handlar det om två vänner som ligger i krig och en twitter-romans som är i farozonen. Dessutom kollar vi upp hur det gått för några gamla vänner.