Engaged & Underage

Visst älskar vi alla de där skolförälskelserna? Att hålla handen på rasterna, skicka gulliga lappar till varandra, kyssas i smyg bakom gymnastiksalen, och att sitta upp länge på nätterna och planera det stundande bröllopet...! Världen runt hittar vi unga par som trots ung ålder har förlovat sig och går och väntar på bröllopsdagen som kommer bli den finaste och viktigaste dagen i deras liv, eller? I Engaged and Underage följer vi par mellan 18 och 22 år under de sista veckorna innan det stundande bröllopet. Planering, stress och oron kring att de kanske gör sitt livs misstag är alla ingredienser i Engaged and Underage.
  • Engaged & Underage #201

   Aussie and Jason

   Jason är hårdrockstrummis, och hans band gillar inte att han vill gifta sig med Aussie. Kan bandet hålla ihop medan Jason och Aussie närmar sig altaret, eller blir Aussie deras Yoko Ono?

  • Engaged & Underage #202

   Angel and Christian

   Tonårsföräldrarna Christian och Angel har en son på 11 månader och längtar efter att gifta sig. Men Christians mamma ogillade att hon blev gravid och tycker att han kastar bort sitt liv.

  • Engaged & Underage #203

   Mandy and Josh

   Josh gifter sig med sin drömtjej, den blonda surfartjejen Mandy. Men Mandys bror gillar honom inte och tycker att Mandy begår ett stort misstag.

  • Engaged & Underage #204

   April and Kenny

   Det tidigare rötägget Kenny hoppade av high school innan han träffade sin ängel April, som har hjälpt honom att få ordning på livet. Men Aprils mamma är inte helt övertygad om att Kenny inte kommer att få återfall.

  • Engaged & Underage #205

   Jewel and Cory

   Cory är en proffs-BMX-åkare som ger upp det livet för att slå sig till ro med sin blivande fru Jewel. Men Corys vänner och familj tycker att han begår ett misstag, och t.o.m. hans marskalk vill ställa in bröllopet.

  • Engaged & Underage #206

   Erica and Josh

   Erica är vacker, dyr i drift och älskar att festa, men om hon gifter sig med helyllekillen Josh tvingas hon skära ned på allt. Kommer Erica att ge upp sina överdådiga vanor för kärlekens skull?

  • Engaged & Underage #207

   Krystle and Kiel

   Ända sedan de träffades har Krystle bott i Maryland medan sprängämnesexperten Kiel varit stationerad på en militärbas i South Carolina. Men inte bara avståndet står emellan dem...

  • Engaged & Underage #208

   Maribel and Julio

   När Maribels familj flyttade tvärsöver USA, kunde hon inte lämna sin älskade Julio, så hon rymde hemifrån för att vara med honom. Nu är de förlovade och familjerna är ursinniga.

  • Engaged & Underage #209

   Cassie and Emmelie

   Cassie och Emmelie är lesbiska och kämpar för att arrangera ett bröllop som uppfyller båda deras drömmar – samtidigt som familjerna motsätter sig det för att de är så unga OCH gay.

  • Engaged & Underage #210

   Michelle and Ben

   Michelle är en prinsessa med hett temperament som är van vid att bli bortskämd, medan Ben är föreståndare för ett snabbmatsställe. Michelles hårde far tycker inte att Ben duger, och Bens mamma är rädd att förlora honom.