MTV's Bugging Out

Bugging Out är en spännande serie full av dråpliga spratt. Vardagens teknologi och apparater ger sig på sina intet ont anande användare. En dråplig show med dold kamera. Programledaren Rob Anderson får sällskap av Traci Stumpf.
  • MTV's Bugging Out #101

   101

   I det första avsnittet av "Bugging Out", tar programledarna Rob Anderson och Traci Stumpf upp drönare, talande husdjur, en GPS som inte håller klaffen och mycket mer...

  • MTV's Bugging Out #102

   102

   I kvällens avsnitt av "Bugging Out" blir shoppare förhörda av en virtuell säkerhetsvakt, kontorsanställda tvingas hantera en nyckfull skrivare och en frisörsalong övertygar sina kunder om att det som gäller nu är hårklippning med laser.

  • MTV's Bugging Out #103

   103

   I det här avsnittet av "Bugging Out" gör en laddningsstation för mobiler en stöldräd, en "Smart Cab" gissar passagerarnas favoritmusik och programledare Traci Stumpf hittar snuskiga bilder i folks telefoner.

  • MTV's Bugging Out #104

   104

   I det här färska avsnittet av "Bugging Out" får vi se att en virtuell clown kan vara lika skrämmande som en verklig, att virtual reality kan användas till mer än bara spel och att vissa hörlurar är mer högljudda än andra.

  • MTV's Bugging Out #105

   105

   I det här avsnittet av Bugging Out strular vi med kunder i en fotoautomat, "tappar" folks mobiler i vattnet, och Rob tar en nätvideo med en stulen hoverboard till "sprattskolan".

  • MTV's Bugging Out #106

   106

   Rob och Traci är tillbaka med splitternya avsnitt av Bugging Out. Laptops slängs omkring, robotar ersätter taxichaufförer och självbetjäningskassan i matvarubutiken är mer irriterande än vanligt.

  • MTV's Bugging Out #107

   107

   I kvällens avsnitt av "Bugging Out" tampas deli-kunder med ett egensinnigt självbetjäningssystem och några budkillar blir skrämda av en noggrant riggad "målning"...

  • MTV's Bugging Out #108

   108

   I detta "best of"-program ser Rob och Traci tillbaka på några av säsongens bästa spratt och bjuder in måltavlorna till studion för att jäklas med dem lite till.

  • MTV's Bugging Out #109

   109

   I denna veckas "Bugging Out" försöker sig Traci på online-dejting - men utan att lämna hemmet. Så istället dyker hon upp "virtuellt" på dejterna. Och ett fejkat halsband som får hundar att tala ställer till det.

  • MTV's Bugging Out #110

   110

   I kvällens "Bugging Out" ställer de upp en mobilladdarstation som har en extra finess: den inte bara laddar, utan även stjäl mobilerna - och Traci beger sig ut på gatorna för att se vad för pinsamheter folk har i sina mobiler.

  • MTV's Bugging Out #111

   111

   I det här avsnittet av MTV:s "Bugging Out" visar vi skrikande robotar, katastrofala drönare och fotoautomater som skojar.

  • MTV's Bugging Out #112

   112

   I det här avsnittet av MTV:s "Bugging Out" tar vi sönder datorer, stjäl lösenord och använder signalhorn. Värdarna Rob Anderson och Traci Stumpf visar allt det och mer när de besvarar frågan: Vad händer när teknologin blir vår fiende?

  • MTV's Bugging Out #113

   113

   I det här avsnittet av MTV:s "Bugging Out" bränner vi folk i ansiktet med lasrar, slår sönder deras mobiler med hammare och Rob visar var skåpet ska stå i sprattskolan.

  • MTV's Bugging Out #114

   114

   I det här avsnittet av MTV:s "Bugging Out" har vi taxichaffisar som mördar, bisarra blindträffar, fotoautomater som säger omelett och Rob visar var skåpet ska stå i sprattskolan.

  • MTV's Bugging Out #115

   115

   I ett specialavsnitt med det bästa av MTV:s "Bugging Out" visar vi alla hits! Vi har hundar som talar, farliga drönare, uppkäftiga fotoautomater och katastrofala Tinderdejter.

  • MTV's Bugging Out #116

   116

   I det här avsnittet av MTV:s "Bugging Out" utsätter vi personer med smarta hem och bilar för våra spratt. En bärbar dator visar högljudd porr på offentliga platser. Programledare Rob Anderson och Traci Stumpf bjuder även på mer...

  • MTV's Bugging Out #117

   117

   I det här avsnittet av MTV:s "Bugging Out" bjuder vi på telefonsex i biblioteket, en falsk zombieapokalyps och Rob tar med dig till "sprattskolan". Men programledare Rob Anderson och Traci Stumpf bjuder förstås på mycket mer...

  • MTV's Bugging Out #118

   118

   I det här avsnittet av MTV:s "Bugging Out" får vi se en universell fjärrkontroll som stjälper mer än den hjälper. Vi träffar en person med bacillskräck som bor i ett smart hem, och Rob tar med dig till "sprattskolan".

  • MTV's Bugging Out #119

   119

   I det här avsnittet av MTV:s "Bugging Out" slår vi sönder och stjäl dina telefoner och strular med stackare som övningskör. Men programledare Rob Anderson och Traci Stumpf bjuder förstås på mycket mer...

  • MTV's Bugging Out #120

   120

   I det här avsnittet av MTV:s "Bugging Out" driver vi med folk på snapchat, kraschar drönare, spränger våra irriterande hörlurar och en smart bil. Men programledare Rob Anderson och Traci Stumpf bjuder förstås på mycket mer...

  • MTV's Bugging Out #121

   121

   I det här avsnittet av MTV:s "Bugging Out" får vi se en talande affischtavla, en enerverande kreditkortsläsare och en elak GPS. Rob tar med dig till "sprattskolan". Men programledare Rob Anderson och Traci Stumpf bjuder förstås på mer...

  • MTV's Bugging Out #122

   122

   I den speciella säsongsfinalen ser vi favoriterna från MTV:s "Bugging Out". Laptoppar slås sönder, telefoner stjäls, drönare kraschas och vi får träffa en vresig fotoautomat. Men Rob Anderson och Traci Stumpf bjuder förstås på mer...