Geordie Shore: Big Birthday Battle

  • Geordie Shore: Big Birthday Battle #101

   101

   Geordisarna är tillbaka på femårsdagen. Vi får se tårar när bekanta ansikten återvänder och Anna överraskar gänget med deras hittills största utmaning. Och vem får bära kronan till slut?

  • Geordie Shore: Big Birthday Battle #102

   102

   När ytterligare två ansikten dyker upp hettar tävlingen till. Vilka vinner: Aaron och Marnie eller Chloe och Marty? Gary visar sitt intresse för Charlotte, men kanske är inte alla glada för deras skull?

  • Geordie Shore: Big Birthday Battle #103

   103

   Anna är rasande efter att ha sett några pinsamma klipp. Två tidigare medverkande kastas in, och Marty förstör stämningen. Gary gör allt för Charlotte när de dejtar.

  • Geordie Shore: Big Birthday Battle #104

   104

   Hollys dröm blir verklighet när en person från förr dyker upp, men hur kommer resten av familjen att reagera? Charlottes team lovar to sabotera för Garys som hämnd, men lyckas de eller går planen i baklås?

  • Geordie Shore: Big Birthday Battle #105

   105

   Scotty T är tillbaka och det tisslas och tasslas i huset. En S&M-kväll på jobbet får Charlottes team att känna sig uppeggade. Ett stort misstag begås, som tvingar Gary att lämna huset. Är allt över för honom och Charlotte?!

  • Geordie Shore: Big Birthday Battle #106

   106

   Det är säsongsfinal, men utan Gaz och med en upprörd Charlotte måste båda lagen hitta nya ledare. Anna har en överraskning...men vilka är det som har vunnit tävlingen? Kommer Charlotte och Gaz att klara sig? Det blir ett tårdrypande farväl.