Don't tell the doctor

  • Don't tell the doctor #101

   101

   Sophie har akne över hela kroppen och plockar bort hudflagor. Jason får okontrollerbara vredesutbrott. Tracy har ett väldigt intimt problem och Mason bor hemma hos mamma som avskyr hans stinkande fötter.

  • Don't tell the doctor #102

   102

   Vårdaren Coco försökte att skära bort ett ärr på axeln, men det blev tre gånger så stort. Vloggaren Sammy plågas av ansiktsbehåring. Frisören Lee har toalettproblem och Kyran är livrädd för att en knöl vid ögat ska vara cancer.

  • Don't tell the doctor #103

   103

   Nicola tror att hennes alopeci beror på en hjärntumör, Dans bakdel kliar nåt fruktansvärt, Ben har förvärrat utslagen på rygg, bröst och hals genom att använda bakpulver och Toyen riskerade livet med tveksamma bantningsmedel.

  • Don't tell the doctor #104

   104

   Emi är förkrossad över sitt håravfall, fruktansvärda smärtor i ljumsken hotar Kims kroppsbyggarkarriär, Shamala opereras för att bli av med svarta tånaglar och Debbie är less på att folk tror hon är gravid.

  • Don't tell the doctor #105

   105

   Läkarna hjälper en konstnär som har spruckna och ömma händer, en frisör med ärr i ansiktet efter tonårsakne och en modedesigner som lider av sina snarkningar.

  • Don't tell the doctor #106

   106

   Läkarna hjälper en sångare som lider av svettningar, en kvinna som hamnat på sjukhus efter överdriven bantning och motion, en kvinna från Cardiff med tarmproblem och en tv-producent med en mystisk hudåkomma.