Siesta Key

"Siesta Key" följer ett exklusivt kompisgäng på väg in i vuxenlivet i USA:s vackraste strandstad: Ön Siesta Key i Florida. Ungdomarna kommer att ställas inför allt som rör kärlek, svek, klass och vuxenliv.
  • Siesta Key #101

   Romeo and Juliette

   Gängets ledare Alex hamnar mitt i en kärlekstriangel med sin skolflamma Madisson och förra sommarens flört Juliette.

  • Siesta Key #102

   We Need to Talk About Chloe

   Chloe får hantera ett hårt slag från en vän om Siestas hjärtekrossare Brandon. Gänget försöker hålla sig neutralt, men Alex hamnar mitt i skottelden och får möta Chloes ilska.

  • Siesta Key #103

   Kelsey's New Crew

   Garretts svartsjuka ökar när Alex och Kelsey blir vänskapliga på båten. Kelsey välkomnar uppmärksamheten och tvivlar på sin framtid med Garrett. Chloe försöker ta itu med sitt destruktiva beteende.

  • Siesta Key #104

   Alex's Kingdom

   Alex möter konsekvenserna av sin flört med Amanda, och funderar på att berätta för Juliette. Madisson överger kampen om Alex och hamnar i Brandons blickfång.

  • Siesta Key #105

   Madisson’s Avenues

   Ryktena tar fart om Kelsey och Alex i bubbelpoolen, och Garrett och Kelsey når ett vägskäl. Det slår gnistor om Madisson och Brandon, medan Chloe fundera på sin relation med Amanda.

  • Siesta Key #106

   Juliette’s Bahama Drama

   Gänget åker till Bimini för att roa sig, men det blir snabbt dramatiskt när de kommer Alex och Kelsey på spåren. Madisson och Brandon fortsätter mysa till det.

  • Siesta Key #107

   Messy Messy Kelsey

   Kelsey väver ett snårigt nät mellan Alex och Garrett, Juliette omvärderar sin relation till Alex, Chloe tar en paus från gruppen, och Madisson får ett förslag från sitt ex som får henne att tvivla på sin framtid med Brandon.

  • Siesta Key #108

   Garrett Gets a Girl

   Garrett försöker förneka förhållandet mellan Kelsey och Alex, Juliette flörtar med Garrett och funderar på att avslöja Kelsey, Pauly tillbringar natten i häktet, och Chloe har inflyttningsfest men bjuder inte in hela gruppen.

  • Siesta Key #109

   Chloe at a Crossroads

   Det hettar till mellan Juliette och Garrett, medan Alex börjar dra sig undan Kelsey. Alex försöker försonas med Chloe, medan Brandon och Madisson tar nästa steg. Pauly blir erbjuden ett stort gig.

  • Siesta Key #110

   Juliette's Midsummer Dream

   Juliettes elaka avsikter slår tillbaka, Kelsey får ångra sina dåliga beslut och Alex inser sitt största misstag. Madisson berättar för Alex vad hon känner, och Pauly pressar Chloe till gränsen.

  • Siesta Key #111

   Much Ado About Juliette

   Siestas nykomling Canvas gör att Bradisson framstår mer som en sommarflört än nåt seriöst, Alex hamnar i ett barslagsmål och får så han tiger, och Juliette ifrågasätter Garretts lojalitet efter en tveksam kväll med Kelsey.

  • Siesta Key #112

   Chloe's Birthday Battle Royale

   Stämningen blir rekordspänd på Chloes födelsedag: Madisson konfronterar Canvas, Garrett kan inte låta bli Kelsey, och Juliette finner tröst hos Alex. Slag utdelas och kvällen blir ett enda kaos.

  • Siesta Key #113

   Juliette, Interrupted

   Kelsey får ett modellerbjudande och beger sig till NYC, Bradisson försöker reparera sitt förhållande, och Juliette återvänder till skolan, men glädjen bli kortvarig när Alex planerar en överraskningsvisit.

  • Siesta Key #114

   Kelsey's Reality Bites

   Rykten börjar gå om Juliette och Alex. Kelsey och Madisson åker till New York för att satsa på karriären men får ett bryskt uppvaknande. Hemma i Siesta fattar Brandon ett avgörande beslut för Bradisson.

  • Siesta Key #115

   Nightmare on Bradisson Street

   Juliette avslöjar sin nytända relation till gruppen, Kelsey och Garret fortsätter bonda, Tarik pratar ut om sin sexualitet, och Brandon brottas med sin otrohet medan Chloe och Canvas letar sanningen.

  • Siesta Key #116

   Take A Paige From Canvas

   Kelsey försöker få en nystart med Garrett, men han har tankarna på nån annan. Hannah fortsätter lägga sig i Juliettes förhållande. En oväntad romans spirar precis när Madisson har förlikat sig med Brandons svek.

  • Siesta Key #117

   Alex Won't Kompomise

   Paige berättar för Madisson om sin oväntade romans med Canvas. Brandon blir förkrossad när Madisson tar med sin nya flört Ben till Alex fest. När Alex och Hannahs fejd kulminerar måste Juliette välja sida.

  • Siesta Key #118

   Juliette's Great Expectations

   Brandon gör ett sista försök att vinna tillbaka Madisson. Kelsey avslöjar sina känslor för Garrett, men möter ett oförutsett hinder. Juliette och Alex har ett explosivt gräl som gör att framtiden för dem är oviss.