Siesta Key

"Siesta Key" följer ett exklusivt kompisgäng på väg in i vuxenlivet i USA:s vackraste strandstad: Ön Siesta Key i Florida. Ungdomarna kommer att ställas inför allt som rör kärlek, svek, klass och vuxenliv.
  • Siesta Key #101

   Romeo and Juliette

   Gängets ledare Alex hamnar mitt i en kärlekstriangel med sin skolflamma Madisson och förra sommarens flört Juliette.

  • Siesta Key #102

   We Need to Talk About Chloe

   Chloe får hantera ett hårt slag från en vän om Siestas hjärtekrossare Brandon. Gänget försöker hålla sig neutralt, men Alex hamnar mitt i skottelden och får möta Chloes ilska.

  • Siesta Key #103

   Kelsey's New Crew

   Garretts svartsjuka ökar när Alex och Kelsey blir vänskapliga på båten. Kelsey välkomnar uppmärksamheten och tvivlar på sin framtid med Garrett. Chloe försöker ta itu med sitt destruktiva beteende.

  • Siesta Key #104

   Alex's Kingdom

   Alex möter konsekvenserna av sin flört med Amanda, och funderar på att berätta för Juliette. Madisson överger kampen om Alex och hamnar i Brandons blickfång.

  • Siesta Key #105

   Madisson’s Avenues

   Ryktena tar fart om Kelsey och Alex i bubbelpoolen, och Garrett och Kelsey når ett vägskäl. Det slår gnistor om Madisson och Brandon, medan Chloe fundera på sin relation med Amanda.

  • Siesta Key #106

   Juliette’s Bahama Drama

   Gänget åker till Bimini för att roa sig, men det blir snabbt dramatiskt när de kommer Alex och Kelsey på spåren. Madisson och Brandon fortsätter mysa till det.

  • Siesta Key #107

   Messy Messy Kelsey

   Kelsey väver ett snårigt nät mellan Alex och Garrett, Juliette omvärderar sin relation till Alex, Chloe tar en paus från gruppen, och Madisson får ett förslag från sitt ex som får henne att tvivla på sin framtid med Brandon.

  • Siesta Key #108

   Garrett Gets a Girl

   Garrett försöker förneka förhållandet mellan Kelsey och Alex, Juliette flörtar med Garrett och funderar på att avslöja Kelsey, Pauly tillbringar natten i häktet, och Chloe har inflyttningsfest men bjuder inte in hela gruppen.

  • Siesta Key #109

   Chloe at a Crossroads

   Det hettar till mellan Juliette och Garrett, medan Alex börjar dra sig undan Kelsey. Alex försöker försonas med Chloe, medan Brandon och Madisson tar nästa steg. Pauly blir erbjuden ett stort gig.

  • Siesta Key #110

   Juliette's Midsummer Dream

   Juliettes elaka avsikter slår tillbaka, Kelsey får ångra sina dåliga beslut och Alex inser sitt största misstag. Madisson berättar för Alex vad hon känner, och Pauly pressar Chloe till gränsen.