Jersey Shore #408

Killarna får ut Team Meatballs från polisstationen efter olyckan. När Snookis stora kärlek Jionni kommer på besök slutar en romantisk afton med en ensam, gråtande Snooki på Florens gator.
  • Jersey Shore #401

   Going to Italia

   Vännerna packar ner sitt löshår och sina Shore Store-tröjor och flyger iväg till Italien för ett europeiskt äventyr. Men kulturchocken som väntar dem är ingenting i jämförelse med deras chockerande nya romanser.

  • Jersey Shore #402

   Like More Than A Friend

   Deena och Pauly överväger konsekvenserna av att ha sex, medan Mike försöker ta sin vänskap med Snooki till nästa nivå. Ron och Sammi försöker bli vänner, men det visar sig att gamla vanor, bra som dåliga, är svåra att bryta.

  • Jersey Shore #403

   Twinning

   Med tvillingar som extra ingrediens blir det dubbelt trubbel då "bi-nyfikna" Deena utsätter både Mike OCH Vinny för rån. Mikes hemliga "hångel" med Snooki avslöjas. Är Snooki otrogen eller försöker The Situation bara skapa drama?

  • Jersey Shore #404

   Crime and Punishment

   Pojkarna mobbar Deena när hon stjäl en tjej från Vinnys säng, vilket får henne att känna obehag och tvivla på sin relation till vännerna. Ronnie och Sam återgår till gamla vanor, men den här gången är Mike inblandad i deras röra.

  • Jersey Shore #405

   And the Wall Won

   Efter att Mike orsakat dramatik mellan Ron och Sammi i flera år blir det bråk mellan Mike och Ronnie. Men när Mike bärs ut på bår undrar man om det inte gått för långt. Och är Sam och Ronnies förhållande bortom räddning?

  • Jersey Shore #406

   Fist Pump, Push-Ups, Chapstick

   Pauly och Vinny anordnar en komedishow med guido-tema, medan Ron och Sammi återigen försöker lappa ihop sitt förhållande. Snooki blir så stressad av sitt instabila långdistansförhållande att Jenni och Sam beslutar sig för att ingripa.

  • Jersey Shore #407

   Meatball Mashup

   När vännerna ger sig iväg till den italienska kusten festar Snooki och Deena så hårt att de hamnar i säng tillsammans. Och när alla återvänder till Florens råkar Team Meatballs i luven med den italienska polisen.

  • Jersey Shore #408

   Where Is My Boyfriend?

   Killarna får ut Team Meatballs från polisstationen efter olyckan. När Snookis stora kärlek Jionni kommer på besök slutar en romantisk afton med en ensam, gråtande Snooki på Florens gator.

  • Jersey Shore #409

   Three Men and a Snooki

   Snooki är förkrossad efter sitt bråk med Jionni och bestämmer sig för att ta en paus i förhållandet. Mike tror att han äntligen har en chans, men det slutar med att någon annan tröstar Snooki. Samtidigt tror Deena att hon är gravid.

  • Jersey Shore #410

   Damage Is Done

   Efter att The Situations spratt på Snooki går snett besöker killarna Vinnys familj i Sicilien. Tjejerna ger sig ut på en flott vintur i Toscana. Snooki får reda på sanningen om hånglet med Vinny och nu måste hon bekänna för Jionni.

  • Jersey Shore #411

   Situation Problems

   Deena försöker fortfarande ha sex med Pauly. Meatballs får ett kyligt mottagande på klubben. Och hela huset vänder Mike ryggen efter att han återigen sätter igång bråk.

  • Jersey Shore #412

   Ciao, Italia

   När det nästan är dags att ta farväl av "Bella Italia" växer spänningen mellan Mike och den övriga gruppen, vilket får alla att undra om The Situation kommer att återvända till Jersey tillsamman med de andra.