Jersey Shore #504

Mike återvänder och upptäcker att Danny hotat med att skaffa nya inneboende! Tjejerna anlitar strippor till en vild födelsedagsfest. Gruppen åker till Staten Island för att kidnappa Vinny. Men vill han följa med tillbaka?
  • Jersey Shore #501

   Hurricane Situation

   Gruppen återvänder från Italien och är överlyckliga över att vara tillbaka på Jersey Shore. Men det drar ihop sig till dramastorm när Mike hotar att förstöra Snookis förhållande med Jionni.

  • Jersey Shore #502

   One Man Down

   Vinny funderar på vad han ska göra - stanna kvar i huset på Jersey Shore eller åka hem till Staten Island. Snookie bråkar med Jionni och gruppen är tillbaka i gamla banor - ett evigt festande och solande.

  • Jersey Shore #503

   Dropping Like Flies

   Gruppen försöker anpassa sig till ett liv utan Vinny medan Mike konfronterar sina inre demoner. Men det är även Paulys födelsedag och han får sitt livs present!

  • Jersey Shore #504

   Free Vinny

   Mike återvänder och upptäcker att Danny hotat med att skaffa nya inneboende! Tjejerna anlitar strippor till en vild födelsedagsfest. Gruppen åker till Staten Island för att kidnappa Vinny. Men vill han följa med tillbaka?

  • Jersey Shore #505

   Nothing But Nice

   Vinny återvänder och alla firar. Mike försöker vara snäll men det slutar med att killarna blir irriterade på honom. Snooki tampas med en obekväm situation.

  • Jersey Shore #506

   The Follow Game

   The Situation samlar i hemlighet in information för att sätta åt en av sina inneboende, och för en gångs skull är det inte Snooki. JWoww är orolig eftersom Roger har försvunnit och inte ringer tillbaka.

  • Jersey Shore #507

   Love at the Jersey Shore

   Alla inneboende är fokuserade på sina nuvarande förälskelser, men det råder aldrig fullkomlig fred i huset. En av de inneboende börjar bråka med the Meatballs medan Jennis tajta utstyrsel skapar problem för Roger.

  • Jersey Shore #508

   Blow By Blow

   Gruppen försöker undvika en hajattack när de ger sig ut på en fisketur. Jenni konfronterar Paulys förföljare. Snooki vänder sig till Vinny när hennes pojkvän visar ointresse.

  • Jersey Shore #509

   The Truth Will Set You Free

   Mike bestämmer sig för att han inte kan vänta längre med att avslöja "sanningen" för Snookis pojkvän. Pauly, Vinny och Deena tycker det är svårt att vara singlar i huset.