90's House

Tolv intet ont anande deltagare i 20-årsåldern kommer till 90-talshuset där Lance Bass och Christina Milian släpper bomben - de ska leva som om det är 1990-tal och tävla om 90 000 dollar. Popkulturprofiler från 90-talet gästar programmet.
  • 90's House #104

   The One With The Movie Posters

   Det blir Hollywood i 90-talshuset när programledarna utsätter deltagarna för en filmutmaning som ställer rivaliteten på sin spets och kulminerar i en enorm kamp.

  • 90's House #105

   The One With The Sitcom

   Kel Mitchell och Lori Beth Denberg från "All That" hjälper deltagarna vara roliga tillsammans med Lance Bass och Christina Milian i en sitcomduell som lockar till skratt.

  • 90's House #106

   The One With The Rap Battle

   Det blir hip-hop-explosion när Lance Bass och Christina Milian bjuder in Kid 'n Spela, Sandra "Pepa" Denton och DJ Spinderella. Deltagarna får tävlingsrappa för att få stanna kvar i 90-talshuset.

  • 90's House #107

   The One With The Icons

   Stjärnglansen är stor när Joey Lawrence hjälper Lance Bass och Christina Milian i den svåra utmaningen att förvandla deltagarna till berömda 90-talsikoner.

  • 90's House #108

   The One With The Big Finale

   De tre finalisterna måste leverera varsitt succénummer inför en livepublik, och juryn bestående av Tatyana Ali, Tyson Beckford, Michelle Williams, Lance Bass och Christina Milian avgör vem som går hem med 90 000 dollar!