Dare To Live

Videobloggaren och professionelle livsnjutaren Rory Kramer filmar många av musikvärldens största stjärnor - och när de har lediga dagar tar han med dem på äventyr för att bryta loss dem från sin bekvämlighetszon, släppa loss och våga leva.
  • Dare To Live #101

   Chainsmokers

   När han är på turné med vännerna The Chainsmokers, flyger Rory dem med privat flygplan till sin hemstad i Indiana för att de ska få uppleva livet där med vild bilkörning och extrema lekar.

  • Dare To Live #103

   Iggy Azalea

   Rory hälsar på australiska rapparen Iggy Azalea när hon filmar sin senaste musikvideo och tar med henne på en flygdag där de får simulera en luftstrid i militärflygplan.

  • Dare To Live #105

   Steve Aoki

   Rory beger sig till Hawaii för att filma en konsert med DJ Steve Aoki och på deras lediga dag passar de på att surfa på jättevågor, dyka från en hög klippa och simma med jättehajar.

  • Dare To Live #106

   Khalid

   Efter att ha filmat en konsert med sångaren, låtskrivaren och stjärnskottet Khalid i Rorys hemstat Indiana, pressar de sig till det yttersta på en lerhinderbana, åker linbana över en sjö och kör ikapp på världens snabbaste gräsklippare.