Floribama Shore

  • Floribama Shore #201

   Psycho-Ass Beach

   Gänget drar till Panama City Beach för ännu en sommar vid stranden. Codi och Gus spelar Kortni ett spratt, och det blir bråk mellan alla. De gör sig klara för första utekvällen i PCB, och Gus tar hem en tjej.

  • Floribama Shore #202

   Dirty But Worth It

   Vänskapen i gänget sätts på prov när hårda ord öppnar gamla sår för Jeremiah och Codi, och efter ytterligare ett spratt

  • Floribama Shore #203

   To Hunch or Not to Hunch?

   Nilsa är ute efter en bra kille och har siktet inställt på Gus. Aimee är sjuk efter en natts festande, och det kan vara

  • Floribama Shore #204

   We Goin' Again

   Gus födelsedag slutar i katastrof när polisen griper Kirk. Tjejerna planerar en ny överraskningsfest för Gus för att kompensera för den misslyckade kvällen. Rumskompisarna samlas för att stötta Candace och Nilsa i en bikinitävling.

  • Floribama Shore #205

   More Than a Boo Thang

   Candice tackar ja till en dejt med Codi, men efter ett snack med sin kille där hemma ställer hon in och, Codis glädje förvandlas till hämndlystnad. En ny relation prövas hårt när ett gräl mellan Kortni och hennes pojkvän slutar i tårar.

  • Floribama Shore #206

   Sex, Lies, and Caution Tape

   Sommarens nöjen tar ut sin rätt på gänget, som alla börjar bli sjuka. Kortni får oroväckande besked av sin mamma som äventyrar hennes förhållande. Candace bjuder hem sin kille, och alla blir på helspänn.

  • Floribama Shore #207

   Boo-thang Blues

   Candace och Kortni har fullt upp med att försöka hålla ihop sina förhållanden både inne i huset och utanför. GatorJay231SouthsideGod anländer till en strandhus som håller på att drunkna i drama.

  • Floribama Shore #208

   Den tunna blå linjen

   Kortnis förhållande med Logan når kokpunkten när hon fruktar att hon är gravid. Det slår gnistor av en annan sort mellan Nilsa och Gus. Kirk visar sin version av ölhävartävling.

  • Floribama Shore #209

   Det är inget C i sjukdom

   Efter att ha gjort slut med Logan är Kortni orolig att hon är gravid med hans barn. Candace och Kortni fortsätter att kämpa med sin vänskap. Jeremiah har lite kul med ett ragg.

  • Floribama Shore #210

   Kook-A-Pooped

   De Kortni bor med med ordnar en strandfest för henne för att fira att hon inte är gravid. Men Kortnis blandade känslor inför situationen når kokpunkten. Candace omprövar sitt förhållande med Gator.

  • Floribama Shore #211

   Hej då, tjejen

   Alla går på fest för att Jeremiah ska få nåt annat att tänka på än sin farfars död. Men Nilsa blir full och förstör kvällen genom att starta ett storbråk med Aimee. Candace och Kortni planerar en tjejresa för att ställa allt till rätta.

  • Floribama Shore #212

   A Thin Line Between Hunch and Hate

   En dag på Mermaid Academy verkar kunna ena tjejerna igen. En överraskning från Logan får Kortni att tvivla på om de skulle gjort slut. Och även om Gus står emot Nilsas flört kan han inte vara stark hur länge som helst.

  • Floribama Shore #213

   Scorn in the Bayou

   När Jeremiah återvänder till huset överraskar rumskamraterna honom med en resa till New Orleans. Candace tvingas konfrontera en incident med Gator Jay som hon hoppats var i det förflutna. Gus och Nilsas katt-och-råtta-lek fortsätter.

  • Floribama Shore #214

   Reservations for Eight

   Alla tvingas att välja sida sedan Aimee hoppade på Gus, så killarna ger sig ut på Bourbon Street för att hitta några damer den sista kvällen i New Orleans. Men väl hemma i PCB enas alla på grund av ett gemensamt hot.