Floribama Shore

Panama City Beach är kulissen för åtta sydstatsungdomar som ska tillbringa sommaren tillsammans och undvika verkligheten. De hoppas hitta kärleken, lite extrapengar, och vänner som kan bli deras utvalda familj.
  • Floribama Shore #201

   Psycho-Ass Beach

   Gänget drar till Panama City Beach för ännu en sommar vid stranden. Codi och Gus spelar Kortni ett spratt, och det blir bråk mellan alla. De gör sig klara för första utekvällen i PCB, och Gus tar hem en tjej.

  • Floribama Shore #202

   Dirty But Worth It

   Vänskapen sätts på prov när hårda ord öppnar gamla sår för Jeremiah och Codi, och ytterligare ett spratt får gänget på helspänn när det gäller tandkräm. Gus är öppen med sin playboyattityd och Nilsa gillar det.

  • Floribama Shore #203

   To Hunch or Not to Hunch?

   Nilsa är ute efter en bra kille och har siktet inställt på Gus. Aimee är sjuk efter en natts festande, och det kan vara

  • Floribama Shore #204

   We Goin' Again

   Gus födelsedag slutar i katastrof när polisen griper Kirk. Tjejerna planerar en ny överraskningsfest för Gus för att kompensera för den misslyckade kvällen. Rumskompisarna samlas för att stötta Candace och Nilsa i en bikinitävling.

  • Floribama Shore #205

   More Than a Boo Thang

   Candice tackar ja till en dejt med Codi, men efter ett snack med sin kille där hemma ställer hon in och, Codis glädje förvandlas till hämndlystnad. En ny relation prövas hårt när ett gräl mellan Kortni och hennes pojkvän slutar i tårar.

  • Floribama Shore #206

   Sex, Lies, and Caution Tape

   Sommarens nöjen tar ut sin rätt på gänget, som alla börjar bli sjuka. Kortni får oroväckande besked av sin mamma som äventyrar hennes förhållande. Candace bjuder hem sin kille, och alla blir på helspänn.

  • Floribama Shore #207

   Boo-thang Blues

   Candace och Kortni har fullt upp med att försöka hålla ihop sina förhållanden både inne i huset och utanför. GatorJay231SouthsideGod anländer till en strandhus som håller på att drunkna i drama.

  • Floribama Shore #208

   Den tunna blå linjen

   Kortnis förhållande med Logan når kokpunkten när hon fruktar att hon är gravid. Det slår gnistor av en annan sort mellan Nilsa och Gus. Kirk visar sin version av ölhävartävling.

  • Floribama Shore #209

   Det är inget C i sjukdom

   Efter att ha gjort slut med Logan är Kortni orolig att hon är gravid med hans barn. Candace och Kortni fortsätter att kämpa med sin vänskap. Jeremiah har lite kul med ett ragg.

  • Floribama Shore #210

   Kook-A-Pooped

   De Kortni bor med med ordnar en strandfest för henne för att fira att hon inte är gravid. Men Kortnis blandade känslor inför situationen når kokpunkten. Candace omprövar sitt förhållande med Gator.

  • Floribama Shore #211

   Hej då, tjejen

   Alla går på fest för att Jeremiah ska få nåt annat att tänka på än sin farfars död. Men Nilsa blir full och förstör kvällen genom att starta ett storbråk med Aimee. Candace och Kortni planerar en tjejresa för att ställa allt till rätta.

  • Floribama Shore #212

   A Thin Line Between Hunch and Hate

   En dag på Mermaid Academy verkar kunna ena tjejerna igen. En överraskning från Logan får Kortni att tvivla på om de skulle gjort slut. Och även om Gus står emot Nilsas flört kan han inte vara stark hur länge som helst.

  • Floribama Shore #213

   Scorn in the Bayou

   När Jeremiah återvänder till huset överraskar rumskamraterna honom med en resa till New Orleans. Candace tvingas konfrontera en incident med Gator Jay som hon hoppats var i det förflutna. Gus och Nilsas katt-och-råtta-lek fortsätter.

  • Floribama Shore #214

   Reservations for Eight

   Alla tvingas att välja sida sedan Aimee hoppade på Gus, så killarna ger sig ut på Bourbon Street för att hitta några damer den sista kvällen i New Orleans. Men väl hemma i PCB enas alla på grund av ett gemensamt hot.

  • Floribama Shore #215

   Impubescent Clown

   Logan fortsätter dyka upp till gängets förtret, och Kortni känner sig otrygg och kontaktar myndigheterna. Dramatiken väcker smärtsamma minnen till liv hos Gus, men huset enas på ett oväntat sätt.

  • Floribama Shore #216

   Girl Code Red

   Candace funderar på framtiden med Gator, Kortni får chockerande besked om Logan, och Nilsa agerar matchmaker för Aimee. Kortni kränker "tjejkoden" igen, men Nilsa försöker hålla huvudet kallt och sikta på förstapriset - Gus.

  • Floribama Shore #217

   Hunch Punch

   Att Gus och Nilsa får ihop det blir en chock för resten av huset. Kortni bestämmer sig för att berätta för Jeremiah hur hon känner. Nilsa får känslor men Gus spanar in ett gäng universitetstjejer.

  • Floribama Shore #218

   A Whole Lotta Yikes

   Aimee gör allt för att få Nilsa att glömma att Gus "tog hem en brud". Candace försöker komma på rätt sätt att berätta för Gator hur hon känner det, och Kortni märker att Jeremiah har förändrats sen hon öppnade sig för honom.

  • Floribama Shore #219

   Let's Taco 'Bout It

   Alla längtar efter att lämna dramatiken i PCB när de kliver på planet till Mexiko. Men Kortni för med sig ett mörkt moln som hotar att lägga sordin på hela resan. Gus och Nilsa är beslutna att lämna #Gilsa hemma.

  • Floribama Shore #220

   Too Late For Apologies

   Festen i Cabo fortsätter, men Gus har svårt att fokusera på bara en tjej. Kortni bryter ihop och Jeremiah testar sin uthållighet. Candace möter sin största skräck.

  • Floribama Shore #221

   Not Nothing Physical

   Efter en spännande dag i den mexikanska öknen firar gänget sin sista kväll i Cabo med en fest på stranden. På menyn står mixade signaler, grillade snokare och till dessert karma.

  • Floribama Shore #222

   Meet the Buttses

   Gänget åker tillbaka till PCB men Nilsa har inte släppt bråket i Cabo, så Kortni måste be om ursäkt på ett nytt sätt. Codis föräldrar överraskar med en besök och visar hur man festar.

  • Floribama Shore #223

   You Had Me at Beer

   Efter sin pappas uppmuntrande ord försöker Codi ta nästa steg med Candace. Gus brottas med känslor som dök upp när familjen Butts hälsade på. Under en vild utekväll hittar Kortni en ny hångelkompis.

  • Floribama Shore #224

   Newsworthy

   Aimee får ta konsekvenserna efter kvällen på Newby's. Codi och Candace får en djupare relation efter sin dejt. Tjejerna ger killarna en uppvisning de sent ska glömma.

  • Floribama Shore #225

   My Favorite Mistake

   Nilsa får veta att ett gammalt misstag kan komma på besök. Aimee är nu ökänd och rädd för att visa sig ute i PCB. Candace måste lämna strandhuset i förtid.

  • Floribama Shore #226

   To Hunch or To Punch?

   Nilsa har många bollar i luften med två ex i huset, och vill inte släppa nån av dem. Aimee söker advokathjälp för att klara sina växande problem. Gus är osäker på framtiden.

  • Floribama Shore #227

   MTV Floribama Shore

   Gänget snackar om säsongens höjdpunkter, och avslöjar lite om kommande avsnitt - en tripp till Cancun, att Kortnis ex dyker upp, en spirande relation mellan Jeremiah och Kortni, och alla turer mellan Gus och Nilsa.