Geordie Shore

Våra Geordies tar en tv-kväll för att se sina upptåg i "Geordie Shore". Se vad som händer när de ser det som bara har varit dimmiga minnen av gårdagskvällen, och morgonen efter...
  • Geordie Shore #1901

   The Newbies Watch Their Debut

   Se våra Geordies titta på förra veckans avsnitt. Vad tycker Charlotte om de fyra nykomlingarna: Bethan, Beau, Nat & Tahlia? Hur blir nykomlingarnas debut i huset? Kommer gänget att komma överens?

  • Geordie Shore #1902

   Nathan Generates All The Drama

   Anlut er till våra Geordies som ser sista avsnittet av Geordie Shore där de har fest för att muntre upp Nathan. Nykomlingen Beau orsakar drama när ett bekant ansikte dyker upp. Vad tycker gänget om upptågen så här i efterhand?

  • Geordie Shore #1903

   Something 'Beau-tiful' begins?

   Geordiegänget tar en titt på det senaste avsnittet av "Geordie Shore". Nathan ställer till med bråk mellan Beau och Bethan, det går upp och ner för Sam och Chloe, och Nat får en tillfällig makeover.

  • Geordie Shore #1904

   Belfast, a Bang and a Break Up

   Några av era favorit-geordisar tittar på sista avsnittet av Geordie Shore. Vad tycker de om höjdpunkterna och lågvattenmärkena på första arbetsresan? Kan Chloe och Sam lösa sina problem och förstå den andras perspektiv?

  • Geordie Shore #1905

   Sophie's Blast From The Past

   Nya och gamla deltagare kollar på det senaste dramatiska avsnittet av "Geordie Shore". Vad säger de om Sam och Chloes vedermödor? Fixar de det? När en gammal bekant dyker upp blir det ett gapande hål i familjen från nordost.

  • Geordie Shore #1906

   Singles Night Shenanigans

   Våra favorit-Geordies kollar in det senaste avsnittet. Nathan får en trevlig present, och medan en relation blir bättre går det utför i en annan.

  • Geordie Shore #1907

   Triage, Tears and a Tripod

   Nya och gamla geordisar tittar på senaste avsnittet av Geordie Shore. Denna gång är det kickoffer, ett sjukhusbesök, Nat som mamma, en osannolik trekant och Beau som lär sig att öppna sig. Vad tycker de som tittar om allt?

  • Geordie Shore #1908

   Cardiff Coach Trip Chaos

   Häng med när gänget ser det sista avsnittet av "Geordie Shore" och en tripp till Cardiff. Det blir vatten, kebab, and Beaus storebror som rör om i gänget.

  • Geordie Shore #1909

   House Party Havoc

   Häng med när Geordiefamiljen kollar på veckans avsnitt. Gänget har fest och det slutar med kroppsskada. Nästa dag skickar Anna iväg två som ska hoppa från ett hus, och det i tjänsten.

  • Geordie Shore #1910

   Fight Night and Finale Fun!

   Nya och gamla geordisar ser sista avsnittet av Geordie Shore. Charlotte får sällskap av James och Nathan, medan Adam och Abbies mormor fördjupar sin vänskap. Men är nykomlingarna fullvärdiga familjemedlemmar?