Ex On The Beach US

Tio rykande heta singelkändisar tror att de ska till en tropisk ö för lite romantik, sol och nöjen. Men festen hinner bara börja innan oinbjudna gäster kommer och förstör det roliga.
  • Ex On The Beach US #103

   Two Exes Don't Make a Right

   Huset får avgöra vem som har det värst, när en singel hamnar i kläm mellan två ex och en annan får möta sitt värsta ex. En sexig dejt urartar i kaos.

  • Ex On The Beach US #104

   I Wanna Call You Babe

   Angela vänder sig till sitt ex när hon får veta vad som hände mellan hennes karl och en annan. De två kvinnorna som slåss om Chase börjar plötsligt slåss om husets nya kille.

  • Ex On The Beach US #105

   Who's Exed Next?

   Exen får överraskande nog all makt, Derrick smider planer och försöker manipulera huset, två nya ex anländer, och den ena är mer välkommen än den andra.

  • Ex On The Beach US #106

   Bye Alicia Hi Alicia

   Cory's ex Alicia kommer tillbaka och skapar kaos i huset. Ett ex skickas till stranden för första gången. Smutsiga hemligheter avslöjas i Hemlighålet, och alla blir överraskade av elimineringen.

  • Ex On The Beach US #107

   Party Foul

   Paulie och Lexi har äntligen definierat sitt förhållande, men Hemlighålet hotar att förstöra deras tid i paradiset. Ett nytt ex anländer för att göra sitt ex svartsjuk och kommer till festen med buller och bång - bokstavligen.

  • Ex On The Beach US #108

   Monster Mode

   Jasmine frestas att ta in en ny man och kasta ut nån annan. När Alicia ger Cory en utskällning dras alla in i dramatiken. Förhållanden står på spel när exen riskerar sin plats i huset.

  • Ex On The Beach US #109

   You Can't Handle the Truth

   Corys relation till Taylor är i fara när hans känslor för Alicia uppdagas. En kommentar utlöser ett storbråk i huset. Ett nytt ex anländer och får ett oväntat besked.

  • Ex On The Beach US #110

   Return of all the Exes

   Huset är i chock när alla utslagna ex kommer tillbaka. En oskyldig lek blir allvar när Angela och Derrick gör nåt de inte borde. Huset omgrupperar efter det stora bråket.

  • Ex On The Beach US #111

   Can You Ever Get Over Your Ex?

   En tripp till SOS hotar att splittra det nyligen återförenade paret. Chase's lek med kärlekstrianglar får konsekvenser. Singlarna måste bestämma sig - lämna Hawaii med kärleken, eller ensamma.