True Love or True Lies

  • True Love or True Lies #101

   S01E01

   Sex par kämpar för att visa att deras förhållande är det bästa, men vad de inte vet är att det bland dem finns lögnare som inte alls är ett par. Ingen vet vilka som ljuger, inte ens ni tittare. Kan ni klura ut vilka som fejkar?

  • True Love or True Lies #102

   S01E02

   Fem par återstår, men då de röstade bort ett äkta par sist har de misslyckats med att öka prissumman. Cameron och Shereece kan inte sluta gräla, killarna bjuder på dans och Elle och Charlie blir pressade på grund av glömska.

  • True Love or True Lies #103

   S01E03

   Cameron och Shereece grälar igen, kraftkarlen Chris får resten att jobba och två nya par chockar herrgården. Det hettar till i tävlingen om att vara det perfekta paret, så kan de öka prissumman genom att rösta ut sina första lögnare?

  • True Love or True Lies #104

   S01E04

   Paren fick bort lögnare igår och har nu 10 000 pund mer i potten. Louis taktik kan avslöja fler fejkare, Antoni och Jack drabbar samman, och djuriska instinkter testas i en kärlekslek. Kan de hitta fler fejkpar?

  • True Love or True Lies #105

   S01E05

   Några nyanlända överraskar paren, och vinnarna i kärleksleken får grymma och chockerande ledtrådar. Louis konfronterar Jack och det blir hett i Kärleksceremonin, men ska de hitta lögnarparet?

  • True Love or True Lies #106

   S01E06

   Prispotten har fastnat på 60 000 pund, och de måste hitta fler lögnare. Cameron och Shereece avslöjar ledtrådarna, och några nyanlände får det att koka i huset. Shereece och Jack bråkar med sina respektive, och en kysslek rör om i grytan.

  • True Love or True Lies #107

   S01E07

   Prispotten har ökat med 10 000 pund efter utröstningen igår - kan de nå 80 000 genom att hitta fler fejkare ikväll? En fotolek hotar att avslöja fler lögner, och det blir hett i huset tack vare Cathys kurs i lapdance.

  • True Love or True Lies #108

   S01E08

   De kvarvarande fyra paren har en prispott på 80 000 pund, och kampen blir intensivare. En känslosam lek höjer pulsen, relationen mellan Cameron och Shereece är i fara, och kan de avslöja fler lögnare?

  • True Love or True Lies #109

   S01E09

   Det är semifinal och bara tre par kvar. Jakten på bluffarna kan höja potten till 90 000 pund. En avslöjande lek ifrågasätter ett par, men vilka kommer att falla på mållinjen?

  • True Love or True Lies #110

   S01E10

   Det är final mellan Carrie och Mike, och Liv och Loui. Men för att vinna 90 000 pund måste de övertyga alla utröstade par om att just deras förhållande är det bästa. Men vinner man på ren kärlek, eller ren lögn?