Lindsay Lohan’s Beach Club #105

Lindsay fattar ett beslut efter bråket mellan Jonitta och Gabi, och tar in två nya VIP-värdar för säkerhets skull. Nykomlingen Kailah sår tvivel i Saras huvud.
  • Lindsay Lohan’s Beach Club #101

   Lindsay Lohan expanderar sitt imperium på Mykonos med lanseringen av Lohan Beach House, och handplockar ett gäng nattklubbsproffs från de hetaste ställena i USA inför sommarsäsongen.​

  • Lindsay Lohan’s Beach Club #102

   Lindsay är besviken efter den första arbetsdagen och kallar till möte angående gruppens insats. Aristotle uttrycker sin oro över Brents kränkningar av Panos.

  • Lindsay Lohan’s Beach Club #103

   Lohan Rules

   Mitt i sommarhettan värvar Lindsay in Alex, som med sin starka arbetsmoral ska höja barnivån för de andra VIP-värdarna. Samtidigt anstränger sig Brent för att vinna tillbaka Sara.

  • Lindsay Lohan’s Beach Club #104

   Lindsay Steps In

   Lindsay måste kliva emellan när Jonitta och Gabi drabbar samman. Mike och Alex är sexuellt frustrerade och ger efter för frestelsen, och tvingas fundera på om det finns en djupare personkemi dem emellan.

  • Lindsay Lohan’s Beach Club #105

   Lindsay fattar ett beslut efter bråket mellan Jonitta och Gabi, och tar in två nya VIP-värdar för säkerhets skull. Nykomlingen Kailah sår tvivel i Saras huvud.

  • Lindsay Lohan’s Beach Club #106

   VIP-värdarna får i uppdrag att gå ut på stan och göra PR för Lindsay Lohans klubb. Lindsay blir rasande när hon ser att de festar istället för att arbeta, och väljer att skicka hem några.

  • Lindsay Lohan’s Beach Club #107

   Lindsay Flips the Script

   Efter att Lindsay sänt chockvågor genom huset genom att skicka hem en av värdarna sprider sig oron och alla oroar sig för sina egna anställningar.

  • Lindsay Lohan’s Beach Club #108

   Med Pride, den största dagen för strandhuset i antågande, oroar sig Lindsay för att Kailah och Brent sprider dålig stämning bland VIP-värdarna och gör ett överraskningsbesök i huset för att undersöka situationen.

  • Lindsay Lohan’s Beach Club #109

   Love, Loss and Lohan

   Lindsay anlitar sin nära vän Nico Tortorella för att han genom en fullmåneceremoni ska få stämningen mellan värdarna att bli mer harmonisk. Men planen misslyckas då värdarna ser det som en chans att vädra sina sorger.

  • Lindsay Lohan’s Beach Club #110

   I Would Rather Be Anywhere But Here Right Now

   Alla i huset är emot Brent och Lindsay försöker höja moralen genom att skicka iväg dem på en yacht över dagen, men det får oanade konsekvenser. Brent får spel när Sara blir intresserad av Billy.

  • Lindsay Lohan’s Beach Club #111

   Mike Takes It Too Far

   VIP-värdarna gör allt för att göra Sophie och Nathan från Geordie Shore nöjda, men när Mike går för långt blir konsekvenserna kännbara. Billy begår ett misstag som kan kosta honom hans spirande kärlek till Sara.