The Hills

Det är en sak att vara ung och vacker i Laguna Beach men en helt annan att vara det i staden där det betyder mest av allt. I The Hills får vi följa Laguna Beachs Lauren då hon beger sig till Los Angeles för att pröva lyckan i storstaden. Men det är inte så lätt som det kan verka, Lauren måste försöka balansera hennes drömmar om en karriär inom modebranschen med det hårda collegelivet och framförallt att upprätthålla en hög social status. Genom Laruen får vi bekanta oss med hennes vän och rumskompis Heidi som planerar hela sitt liv kring LAs galna uteliv. Vi träffar även Audrina som jobbar som receptionist men drömmer om en skådespelarkarriär och studentförenings-tjejen Whitney som även hon siktar mot modebranschen.Tillsammans bildar de 4 ett elitgäng som hoppar från de hetaste klubbarna till de trendigaste restaurangerna.Lauren lever verkligen sitt liv, men kommer hon klara av att fokusera på sitt mål eller kommer alla sena nätter kosta henne hennes karriär?
  • The Hills #401

   We'll Never Be Friends

   När säsong fyra börjar är läget mellan Audrina och Lo spänt. Lauren försöker göra gott intryck på en ny kille, och ett besök från Heidis syster Holly hotar Spencers och Heidis förhållande.

  • The Hills #402

   Drama Follows Them

   Stephanie blir ovän med sin bror och vän när Lauren springer på Spencer på hennes födelsedag. Kelly Cutrone sparkar nån på People's Revolution och Whitney fyller luckan. Laurens förhållande med Doug kanske går lite för fort fram.

  • The Hills #403

   Better Off as Friends

   Lauren inser att personkemin hon hade med Doug i high school inte längre finns kvar. Whitney är nervös över att åka till New York för jobbet, men en dejt med en snygg modell gör henne gladare. Trots försoningsgesten vill Spencer helt bryta med Stephanie.

  • The Hills #404

   Boys Make Girls Cry

   En hejdundrande resa till Las Vegas går snett när Audrina ignorerar Lauren. Brody tar upp Stephanies förflutna, och grabbarna hamnar i finkan. Heidis syster Holly flyttar in, men Spencer vill inget hellre än att sparka ut henne.

  • The Hills #405

   Something Has to Change

   Lauren och Audrina kämpar för att rädda sin vänskap, men det kan redan vara för sent. Spencer har fått nog av Heidis syster Holly och tar saken i egna händer. Och Brody och Doug lämnar häktet med nåt nytt att berätta.

  • The Hills #406

   You Always Miss a Best Friend

   Heidis syster Holly tar kontakt med Lauren, vilket tvingar både Lauren och Heidi att omvärdera vad som hände med deras vänskap. Audrinas och Justins förhållande sätts på prov när hon jobbar på ett stort event för Epic Records.

  • The Hills #407

   While Lauren's Away...

   När Lauren åker på semester med familjen går saker och ting snett i Los Angeles. Stephanie dejtar Doug bakom Laurens rygg, och Audrina och Heidi blir vänner.

  • The Hills #408

   Don't Act Innocent...

   Sanningen om Stephanies förhållande med Laurens ex Doug kommer till slut fram när de alla sammanstrålar på Dougs poolparty. Heidis mamma kommer överraskande på besök till LA och hamnar i en konfrontation med Spencer.

  • The Hills #409

   If She Never Met Spencer...

   Lauren får ett brev från Heidi där hon ber om ursäkt och inser att det bara finns en sak som hindrar dem från att bli vänner igen. Audrina börjar dejta en ny kille för att göra Justin svartsjuk, men planen slår slint.

  • The Hills #410

   Who to Choose?

   Audrina träffar sin gamla flamma Corey igen och bollar plötsligt två killar. Spencer tvingar Heidi att sparka ut sin syster Holly från lägenheten.

  • The Hills #411

   You'll Never Have This...

   Lauren och Audrina åker till Cabo för Brodys födelsedag, men när Justin blir svartsjuk över Audrinas nya förhållande urartar festen i bråk. Spencer förödmjukar Stephanie när har får veta att hennes nya kille är kompis med Brody.

  • The Hills #412

   I Want You to Be with Me

   Lauren försöker skipa fred mellan Brody och Stephanie. Audrina vill att det ska funka med Corey, men Justin vägrar ge upp. Stephanie undrar om hennes nya kille verkligen är nåt att ha när han bryter sitt löfte att stå på sig inför Brody.

  • The Hills #413

   It's Her Move

   Audrina flyttar till ett eget ställe i hopp om att Justin ska flytta ihop med henne, men alla är oroliga att hon flyttar av fel skäl. Heidi bjuder Spencer på ett jobbevenemang och ertappas på bar gärning med att ha lite för kul.

  • The Hills #414

   Back to New York

   Whitney reser till New York och förväntar sig att träffa Alex, men får i stället upp ögonen för Jay. Heidi är deppad över att ha fått sparken, men när Spencer går till Brent i ett försök att hjälpa henne få jobbet tillbaka gör han saken etter värre.

  • The Hills #415

   One Last Chance

   Lauren låter Heidis syster sova över hos henne. Justin bjuder Audrina på en romantisk helgresa och Heidis frustration över Spencer växer när hon måste böna och be om att få jobbet tillbaka.

  • The Hills #416

   You Did This

   Audrina tror på ett rykte hon får höra: Att Lauren har haft ihop det med Justin. Samtidigt försöker Holly hålla Heidi och Spencer åtskilda.

  • The Hills #417

   It's About Trust

   Audrina försöker rädda sin vänskap med Lauren efter att ha anklagat henne för att ha haft ihop det med Justin. Spencer och Stephanie besöker sin mormor som är trött på allt deras bråk.

  • The Hills #418

   Dream Boy, Dream Job

   Whitney har chansen att få sitt drömjobb i New York och hoppas att träffa Jay där. Lauren blir nostalgisk när hennes föräldrar säljer sitt hus i Laguna Beach och Stephanie vänder sig till Spencer för hjälp när hon inte vet vad hon ska göra med Cameron.

  • The Hills #419

   Mr. and Mrs. Pratt

   Spencer och Heidi struntar i deras familjers farhågor och flyr till Mexiko för att gifta sig. Whitney satsar på ett drömjobb i New York och tar farväl av Lauren och sitt liv i Los Angeles.

  • The Hills #420

   I Heidi Take Thee Spencer...

   Lauren och Heidi lägger osämjan åt sidan och minns varför de var vänner. Spencer och Heidi måste ta itu med det hemliga giftermålet när Heidis mamma hälsar på. Audrina får en chock när Justin tar med henne till Palm Springs för en överraskning.