The Hills

Det är en sak att vara ung och vacker i Laguna Beach men en helt annan att vara det i staden där det betyder mest av allt. I The Hills får vi följa Laguna Beachs Lauren då hon beger sig till Los Angeles för att pröva lyckan i storstaden. Men det är inte så lätt som det kan verka, Lauren måste försöka balansera hennes drömmar om en karriär inom modebranschen med det hårda collegelivet och framförallt att upprätthålla en hög social status. Genom Laruen får vi bekanta oss med hennes vän och rumskompis Heidi som planerar hela sitt liv kring LAs galna uteliv. Vi träffar även Audrina som jobbar som receptionist men drömmer om en skådespelarkarriär och studentförenings-tjejen Whitney som även hon siktar mot modebranschen.Tillsammans bildar de 4 ett elitgäng som hoppar från de hetaste klubbarna till de trendigaste restaurangerna.Lauren lever verkligen sitt liv, men kommer hon klara av att fokusera på sitt mål eller kommer alla sena nätter kosta henne hennes karriär?
  • The Hills #301

   You Know What You Did

   Lauren går inte på Heidis and Spencers inflyttningsfest, efter att ha hört att Heidi spridit rykten om henne. När Lauren och Heidi springer på varandra har de sitt hittills största gräl.

  • The Hills #302

   Big Girls Don't Cry

   Lauren och Heidi kommer ännu längre från varandra när Spencer friar till Heidi. Audrina menar allvar med en pojkvän från förr och Lauren återvänder till Laguna Beach för att fråga om råd.

  • The Hills #303

   Truth and Time Tells All

   Lauren försöker hjälpa Audrina att avgöra om Justin har det som krävs av en pojkvän, men Audrina har redan bestämt sig. Heidi märker att det inte alls är kul att vara förlovad och börjar flörta.

  • The Hills #304

   Meet the Parents

   Med betoning på komiken får du se din favoritgrupp i reality-genren. Från Lauren till Spencer och alla mellan dem. Inget bitchigt ansiktsuttryck eller försök till fördjupad vänskap undgår våra blickar.

  • The Hills #305

   Rolling with the Enemy

   Heidis sociala nätverk krymper när Spencer "gör slut" med Brody för att istället hänga med Lauren. Audrina vill göra relationen med Justin officiell, men han vägrar.

  • The Hills #306

   Second Chances

   Lauren känner en fläkt från det förflutna när expojkvännen Jason ringer. Heidi konkurrerar med jobbarkompisen Elodie om en högre tjänst.

  • The Hills #307

   They Meet Again

   Laurens känslor för Jason har återvänt, men när de springer på Heidi och Spencer på en restaurang väcks upprörda känslor. Heidis befordran kostar henne Elodies vänskap.

  • The Hills #308

   For Better or Worse

   Lauren blir chockad när hon förstår att Jason har en flickvän, men Jason har en ännu större överraskning i beredskap. Heidi upptäcker att Spencer inte berättat för sina föräldrar om deras bröllopsplaner.

  • The Hills #309

   What Happens in Vegas...

   Gänget firar Brodys födelsedag i Las Vegas. Audrinas pojkvän Justin skapar en klyfta i vänskapen mellan henne och Lauren. Attraktionen mellan Lauren och Brody växer.

  • The Hills #310

   What Goes Around...

   Jen Bunney säger till Lauren att Brody startade ryktesspridningen om henne, men Brody skyller på Spencer och lämnar Heidi i kläm mellan dem. Lauren ber Audrina om ursäkt för att hon blandat sig i relationen med Justin.

  • The Hills #311

   No More Mr. Nice Guy

   Lauren börjar en ny romans med en manlig modell, men upptäcker att hon fortfarande har känslor för Brody. Spencer är rädd att han håller på att förlora Heidi till hennes nya jobb.

  • The Hills #312

   Stress and the City

   Whitney och Lauren åker till New York för Teen Vogue och Spencer når fram till Brody.

  • The Hills #313

   Young Hollywood

   Whitney och Lauren jobbar på Young Hollywood Party och Heidi firar sin 21:a födelsedag.

  • The Hills #314

   Forgive and Forget

   Heidi och Lauren har ett nytt offentligt gräl, som får Heidi att komma tillbaka och be Lauren om ursäkt för allt som hänt. Audrinas relation med Justin går på i gamla hjulspår, men karriären på Epic Records tar fart.

  • The Hills #315

   With this Ring

   Lauren leker äktenskapsmäklare när Whitney går på sin första dejt med deras personlige tränare. Spencer motarbetar Heidis planer för ett sagobröllop, med ett gräl som hotar förlovningen som resultat.

  • The Hills #316

   A Night at the Opera

   Audrina får syn på Justin när han kysser en annan tjej, vilket leder till en slutlig konfrontation om deras relation. Heidi blir chockad när Spencers syster Stephanie muckar gräl med Lauren och Brody på en nattklubb.

  • The Hills #317

   Once a Player

   Lauren tror att Brody kanske är för mycket av en playboy, för att hon ska kunna mena allvar med honom. Spencers syster berättar för honom att Heidi i hemlighet hyser tvivel inför deras bröllop.

  • The Hills #318

   When One Door Closes...

   Lauren får höra spännande nyheter på Teen Vogue och Heidi behöver komma bort från Spencer ett tag.

  • The Hills #319

   Paris Changes Everything

   Lauren kommer äntligen iväg till Paris, men hennes drömresa blir nästan förstörd när hon upptäcker att Brody har hittat en ny. Spencer följer efter Heidi till Colorado, för att vinna tillbaka henne, men planen går i baklås.

  • The Hills #320

   Back to LA

   Whitney måste välja mellan tryggheten på Teen Vogue och riskerna med en ny karriär. Lauren och Brody hamnar i konflikt om hans nya flickvän och Heidi anpassar sig till ett liv utan Spencer.

  • The Hills #321

   An Unexpected Friend

   Lauren får en osannolik vän när Spenders syster Stephanie börjar på hennes modekurs. Whitney tycker att det nya jobbet är som en dröm, men en hektisk resa till New York får henne att minnas att man ska vara försiktig med vad man önskar sig.

  • The Hills #322

   When Spencer Finds Out

   När Lauren bjuder Stephanie på sin födelsedagsfest ifrågasätter Heidi och Spencer Stephanies lojalitet. Spencer sjösätter en plan för att vinna tillbaka Heidi.

  • The Hills #323

   Just Be Careful...

   Heidi försöker vinna tillbaka Audrinas vänskap, men Lauren är misstänksam mot motiven bakom. Whitney anpassar sig till sitt nya jobb, men märker snabbt att hon saknar att jobba med Lauren.

  • The Hills #324

   Girls Night Out

   Heidi älskar sitt singelliv ända tills hon ser Spencer med andra tjejer och blir svartsjuk. Whitney värvar Lauren för att hjälpa till på LA Fashion Week, och öppnar på så sätt nya dörrar för Lauren i hennes karriär.

  • The Hills #325

   A New Roommate

   Med Spencer ute ur bilden gör Heidi ett sista forsök att återvinna Laurens vänskap. När Audrina börjar umgås mer med Heidi och Justin ifrågasätter Lauren om de ska fortsätta att bo ihop.

  • The Hills #326

   A Date with the Past

   En gammal romans väcks upp när Stephen Colletti åter kommer in i Laurens liv. Heidi försöker hindra Stephanie från att gå på Laurens inflyttningsfest.

  • The Hills #327

   No Place Like Home

   Lauren kläms mellan vänner när det blir spänt mellan Lo och Audrina. Efter att ha beslutat att det är slut med Spencer accepterar Heidi ett jobberbjudande som kommer att ta henne till Las Vegas.

  • The Hills #328

   The Next Move is Yours

   I säsongsfinalen känner Audrina sig utestängd av Laurens nära vänskap med Lo och funderar på att flytta ut. Lauren gör ett innerligt försök att bli sams med Audrina, men det kan vara för sent.