The Hills #508

Spencer försöker att rädda förhållandet med Heidi genom att be hennes far om hennes hand. Lauren tvingas att avskeda Stephanie från People's Revolution – vilket riskerar att förstöra deras vänskap.
  • The Hills #501

   Don't Cry on Your Birthday

   När Heidi dyker upp på Laurens födelsedagsfest gråter de båda vännerna över sin förstörda vänskap, och Spencer vill slåss när Cameron anklagar honom för att stöta på en bartender.

  • The Hills #502

   Everything Happens for a Reason

   Spencers flörtande får Heidi att åka hem till Colorado där hon träffar en gammal pojkvän. Lauren läxar upp Stephanie för att hon bjöd Heidi på födelsedagsfesten – och Spencer börjar prata med Brody igen.

  • The Hills #503

   I'm Done with You

   Heidi kommer på Spencer med bartendern Stacie på en nattklubb och kräver att de ska gå i parterapi. Lauren riskerar sitt goda rykte när hon rekommenderar att People's Revolution ska ta in Stephanie som praktikant.

  • The Hills #504

   Crazy in Love

   Audrina försöker kommer över Justin genom att lägga ögonen på Brody. Heidi tvingar med sig Spencer på parterapi och när Stephanie strular till det på People´s Revolution hotar Lauren med att säga upp henne.

  • The Hills #505

   I Always Had a Little Crush

   Audrina försöker komma över Justin genom att haka upp med Brody när flickorna krascha pojkarnas surfa resa till Hawaii. Heidis jungfru ex-pojkvän kommer på besök och hon hoppas några av hans värderingar kommer att smitta av sig på Spencer.

  • The Hills #506

   Playmates Bring the Drama

   Audrinas hjärta krossas när Brodys flickvän konfronterar henne med frågor om Hawaii och Brody gör ingenting för att stoppa henne. Heidi läser ett sms från Stacie till Spencer och drar till en nattklubb för att konfrontera henne.

  • The Hills #507

   Keep Your Enemies Closer

   Justin konfronterar Audrina om att hon strulade med Brody på Hawaii. Stephanie förstör en fotografering på jobbet och Lauren ställs till svars inför Kelly. Bartendern Stacie försöker att bli sams med Heidi.

  • The Hills #508

   Father of the Bride

   Spencer försöker att rädda förhållandet med Heidi genom att be hennes far om hennes hand. Lauren tvingas att avskeda Stephanie från People's Revolution – vilket riskerar att förstöra deras vänskap.

  • The Hills #509

   Hi, Lauren, It's Spencer

   Lauren är tveksam om hon ska gå på Heidis bröllop efter det att Spencer äntligen bett om ursäkt. Brody vägrar att riskera vänskapen med Jayde för att rädda förhållandet med Audrina – och Stephanie konfronterar Kelly Cutrone.

  • The Hills #510

   Something Old, Something New

   I Laurens sista avsnitt måste hon bestämma sig för om hon kan förlåta Spencer och stötta Heidi på hennes prinsessbröllop. Alla är där – och blir chockerade när en oväntad gäst dyker upp.

  • The Hills #511

   It's on Bitch

   Kristin startar krig när hon flörtar med Justin framför näsan på Audrina. Trots att de letar ny bostad tillsammans köper Spencer en utan att Heidi godkänt det.

  • The Hills #512

   Mess with Me, I Mess With You

   Efter att Audrina struntat i henne, beslutar sig Kristin för att inte kämpa emot att hon är så attraherad av Justin. Heidi erbjuder sig att sitta barnvakt åt grannen, men Spencer vill inte ha nåt med barn att göra.

  • The Hills #513

   Strike One

   Kristin får känna på hur det är att vara i ett förhållande med Justin när han aldrig dyker upp på Brodys överraskningsfest. Heidi och Spencer är inte överens om när de ska skaffa barn, och Audrina går på dejt med Justins bäste vän.

  • The Hills #514

   Old Habits Die Hard

   Kristin tror att hon har tämjt Justin, men han har kanske inte kommit över Audrina än. När Holly ballar ur på ett event så tvingas Heidi ta upp hennes alkoholproblem med sin syster.

  • The Hills #515

   Sorry Boo, Strike Two

   Justin spelar svårfångad med Kristin, men hans plan går i stöpet. Hollys supande gör att Heidi och Stephanie ordnar en intervention. Brody och Jayde börjar slåss och tvingas tänka över sin vänskap.

  • The Hills #516

   I'm Done with You

   Justin hamnar på hal is efter det att Kristin och Audrina till slut träffats. Det enda Heidi vill ha i födelsedagspresent är en bebis, men Spencer har siktet inställt på nåt helt annat.

  • The Hills #517

   On to the Next

   Kristin och Brody funderar på att börja dejta igen, men när de träffar Jayde inser de att tidpunkten är fel. Audrina och Justin diskuterar sin framtid, men det slutar inte som hon hoppats – och Spencer tar till drastiska metoder mot Heidis bebisdrömmar.

  • The Hills #518

   Can't Always Get what You Want

   Kristin och Jayde hamnar i bråk när hon försöker att få tillbaka Brody. Heidi planerar att bli gravid vare sig Spencer vill det eller inte, och Audrina bearbetar det faktum att Justin fortfarande har känslor för Kristin.

  • The Hills #519

   Mr. Right Now

   Kristin vill inte bli ihop med Justin, men han ger sig inte utan kamp och Audrina gör slut med Justin för gott. Brody får kalla fötter när Jayde vill flytta in hos honom och Spencer har ångest över att Heidi kan vara gravid.

  • The Hills #520

   The Boys of Summer

   Kristin och Justin tar förhållandet till nästa nivå och Spencer konfronterar Heidi om gravtestet. Brody kanske fortfarande hyser känslor för Kristin efter det att Jayde talat ut om deras förhållande på en förlovningsfest.