Audrina

Audrina följer före detta "Hills"-stjärnan Audrina Patridge in i hennes nästa skede av livet och karriären. Vi får möta en helt ny rollbesättning som bland annat består av hennes stora, högljudda familj från Orange County. När serien börjar försöker Audrina balansera kraven från två världar. Den ena världen är Hollywood och dess många möjligheter att jobba som skådespelare, modell eller att göra affärer. Kommer hon att kunna dra nytta av sin berömmelse för att hitta en karriär där hon undviker att falla i kändisskapets diverse potentiella fallgropar?
  • Audrina #101

   This is MY Reality

   Audrina ska plåtas i bikini för första gången och äter sen middag med sina föräldrar. Audrina och brorsan Marky letar nytt hus. Det går hett till när hela familjen Patridge träffas hemma i OC för en familjemiddag.

  • Audrina #102

   What's in the Box?

   Audrina och Sammy shoppar med pappa inför föräldrarnas 26-åriga bröllopsdag. Audrina träffar sina systrar för att planera festen. Senare samma kväll gör Audrina stan och det går vilt till.

  • Audrina #103

   Leaps of Faith

   Audrinas pojkvän Corey kommer till stan för en blixtvisit och Audrina gör sitt bästa för att hinna träffa honom. Audrina och Lynn har en mor-dotter-dag. Audrina planerar den perfekta Alla hjärtans dag-presenten för Corey.

  • Audrina #104

   It's Up to You, New York

   Audrina, Casey och Lynn åker till New York. Medan Audrina tar möten och provar kläder skickar hon ut Lynn och Casey på äventyr. Audrina går i sin första modevisning och efteråt får hon höra stora nyheter.

  • Audrina #105

   The Last Supper

   I New York kallas Audrina till ett väldigt speciellt affärsmöte. Hemma i LA tillbringar Casey tid med sin man, Kyle, och bjuder hem honom på familjemiddag. Kyle befarar att det kan bli bråk, men följer med ändå.

  • Audrina #106

   Fallout

   Audrina träffar Lynn över frukost och försöker medla i familjebråken. Mark och Lynn letar efter den perfekta bröllopsdagsringen. Audrina fortsätter söka efter en personlig assistent. Marky, Audrina, Mark och Lynn äter middag ihop.

  • Audrina #107

   Put the Gun Down

   Audrina har ett jobb i Las Vegas. Corey återvänder till LA. Audrina bokar ett stort jobb för Funny Or Die. Mark tar med familjen till skjutbanan. Audrina avslöjar för Lynn att hon har relationsproblem.

  • Audrina #108

   86 Missed Calls

   Audrina och hennes vänner anländer i Palm Beach. Audrina får pololektioner och träffar polostjärtnan och modellen Nic Roldan. Nic bjuder ut tjejerna på drinkar. Nästa morgon får Audrina ett samtal från en ilsken Corey.

  • Audrina #109

   Dump His A**

   Audrina och hennes vänner går på polomatch. Nic hälsar Audrina välkommen och sen tillbringar de dagen ihop. Audrina återvänder till LA för ett möte med Basic Cosmetics och låter Lynn hjälpa henne. Audrina och Mark försöker mäkla fred i familjen.

  • Audrina #110

   Smile for the Camera

   Audrina och Corey träffas i en bar för att prata och det blir bråk. Audrina och Sammy tillbringar dagen ihop. Audrina distraherar Sammy från en stor överraskning. Nästa dag träffas hela familjen för en stor Patridgetilldragelse.