Berätta lite om dig själv.

Jag heter Harvey. Jag kommer från London. Jag fyller snart 20. Jag har sjungit hela mitt liv och jag hoppas att jag får göra det hela livet. Jag turnerar över hela världen just nu. Jag får besöka massa nya ställen, så jag är väldigt tacksam.

Du har väldigt många följare i sociala medier – vad är för- och nackdelarna med det?

Fördelarna är att kunna nå en stor publik runtom i världen. Jag är verkligen glad att kunna göra det och få prata med så många fantastiska människor som stöttar mig. Nackdelarna är förmodligen att du ibland får negativa kommentarer. Alla har en åsikt och eftersom så många människor följer mig så finns det många åsikter. Men jag känner att fördelarna väger tyngre än nackdelarna.

Vilket har varit det största ögonblicket i din karriär hittills?

Största ögonblicket var min slutsålda konsert på Apollo i London. Det var ett ganska sjukt ögonblick och höjdpunkten hittills i min karriär eftersom det var min egen show och jag fick leva ut min dröm på scenen. Apollo är ett ikonisk ställe.

Du släpper en ny låt i vår tillsammans med svenska duon NOTD - hur träffades ni?

Mitt management snackade med deras management och de tyckte att det vore coolt att göra något tillsammans. Så jag åkte till Sverige och vi hängde i en vecka. Jag och killarna klickade verkligen. Vi spelade in låten och nu är den på väg att släppas. Killarna är verkligen begåvade. Vi har blivit riktigt bra vänner och jag är så glad att vi gjorde det.


Vad handlar låten om?

Den handlar om att förändras i ett förhållande. Inte på ett bra sätt, utan på ett negativt sätt. Du inser att du vill tillbaka till ditt gamla jag. Du saknar hur du var innan ni blev tillsammans och du vill inte vara ihop längre.

Du kommer tillbaka till Stockolm i mars och uppträder - vad kan vi vänta oss?

Mycket dans, sång, ny musik och förhoppningsvis många högljudda fans. Jag är riktigt taggad på konserten.

Du fyller snart år! Vad har du för planer?

Jag kommer vara i Paris på min födelsedag. Jag är där på jobb men det känns inte egentligen jobb, för jag gör bara det jag älskar. Men jag kommer att vara i Paris, så vi ska hitta på något kul. Vi kanske går ut och äter eller besöker Eiffeltornet.

Vad händer härnäst?

Musikvideos, nya singlar och mycket resande.

HRVY uppträder på Klubben i Stockholm den 20 mars.