Simon Cowell tror att One Direction återförenas inom fem år

Musikmogulen Simon Cowell tror att en One Direction-reunion kan vara nära.

Ända sedan One Direction tog en paus 2016 har fans spekulerat i när och om gruppen någonsin kommer återförenas. När alla medlemmarna började nå framgångar med sina egna solokarriärer kändes oddsen rätt låga. Men nu berättar Simon Cowell, musikmogulen som bildade One Direction i X Factor 2010, att en reunion kan vara nära.

"Min magkänsla är ja," sa Cowell när han blev tillfrågad om hur stora chanserna är för en 1D-återförening på radiokanalen 96-107 FM.

"Jag menar, det går väldigt bra för dem solomässigt just nu, men de hade många hits. De skulle kunna göra turné efter turné efter turné. Du kan sälja ut en One Direction-konsert – en arenaturné – på ungefär tjugo sekunder."

Och Simon Cowell slutade inte där. America's Got Talent-domaren gav oss även en tidslinje och gissade på att bandet troligen kommer tillbaka "inom fem år."

Innan vi alla får hjärtklappning så ska vi komma ihåg att Simon Cowells uttalande bara är "en gissning" och att ingenting har officiellt bekräftats av bandet. Men vi skulle ljuga om vi sa att vi inte blir sjukt peppade på bara tanken.

Simon Cowell är inte den enda som nyligen sagt "reunion" och "One Direction" i samma mening. I september berättade Liam Payne för radioprogrammet 'The Morning Mash Up' att han tror att bandet är "redo att köra när som helst."

Louis Tomlinson har sagt liknande saker och berättade för brittiska Metro att han "inte riktigt var redo för att bandet skulle ta en paus":
"När det kommer till mig själv är jag glad att göra det jag gör. Men den dagen [en återförening] händer, och alla är redo att göra det, så är jag redo." sa Louis Tomlinson.

Niall Horan har också uttalat sig positivt om en reunion.
"Vi tycker alla uppenbarligen om vad vi gör just nu," sa han till Metro i oktober. "Jag tror att när någon är redo så plockar de upp telefonen. Eller så ringer jag det samtalet ... Jag kommer vara redo och jag är säker på att alla andra också kommer vara det."

Sist men inte minst så verkar Harry Styles inte heller utesluta möjligheten.
"Jag tror inte att jag någonsin skulle kunna säga att jag aldrig skulle göra det igen, för jag känner inte så", sa Harry Styles till Rolling Stone i augusti. "Om det kommer ett ögonblick då vi alla verkligen vill göra det, då är det den enda stunden för oss att göra det," sa han. "eftersom jag inte tror att det borde handla om något annat än det faktum att vi alla känner, 'Hey, det här var verkligen kul. Vi borde göra det igen.'"

Vad tror ni Directioners? Är det dags att starta nedräkningen?

FOTO: Getty